05-12-06

De fotograaf ...

Gisteren was het de dag van de fotoreportage. Zoals steeds rond deze tijd van het jaar is het de grote vraag welke cadeautjes we moeten kopen voor de grootouders. Het was mijn idee om professioneel wat foto's te laten schieten van het hele gezin. Hier scoor je altijd mee.

Mijn twee adolescentjes waren niet echt razend enthousiast maar het is toch een plezante boel geworden. Ze hadden hun meest hippe jurkjes aan en hun lange botten konden natuurlijk niet ontbreken (helemaal volgens de laatste modetrends van "den H&M" ...).
Caroline was natuurlijk weer de ster met haar 1m80 (+5 cm met botten ). Het was wel "werken".Je begint waardering te krijgen voor al die babes en modellen die hun gezicht heel de dag in de plooi kunnen houden. Respect !

Het gebrek aan inspiratie voor geschenken was natuurlijk een handige aanleiding. De echte reden is dat dit waarschijnlijk de laatste mogelijkheid was om het hele gezin te vereeuwigen. Niemand kreeg dit gezegd maar ik denk dat we er allemaal met in ons achterhoofd zaten.
De laatste keer ... (mijn laatste verjaardag, zomer, kerstmis, glas bourbon, brullen van het lachen, ...). Alles begint in het teken te staan van de eindigheid en dit is het "geheim" dat we allen delen (Blijven vechten Luc !). Hier zal ik nooit aan wennen.

Vanavond heb ik een etentje met mijn schoonbroer. Bloodbrothers onder elkaar, dus het zal wel leuk worden. De vraag is natuurlijk "hoelang we rond de pot gaan draaien". Hij heeft het heel moeilijk met mijn situatie maar gelukkig hebben we meer dan genoeg onderwerpen om enkele avonden te vullen. Ik kijk er wel naar uit.

Vannacht slecht geslapen en een beetje grieperig.

09:34 Gepost door Luc in Kanker | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Veel sterkte, Luc ! Ik vrees dat we in dezelfde situatie zitten. Alles de laatste keer moeten doen. Het blijft in je hoofd spelen. Nog veel sterkte voor jou en je familie.
Groetjes,
Anneke

Gepost door: Anneke | 05-12-06

Kanker... het blijft een kl*te ziekte...

Ik werd geopereerd voor borstkanker en hopelijk blijft het daarbij...
Veel sterkte voor jou en je gezin..

Gepost door: Talleke | 06-12-06

De commentaren zijn gesloten.