19-12-06

17 jaar !

Dag allemaal ! Vanmorgen vreselijk goedgezind opgestaan. Volgens mij heeft de apotheker iets in de laatste lading pillen gedraaid. Nog wat bijkomende redenen:

1. Vanmorgen werd er “Beautiful Day” van U2 op de radio gedraaid en ik heb de volumeknop op een kwart gezet (dat is behoorlijk wat – 2 jaar geleden een veel te exclusieve, veel te krachtige, veel te ingewikkelde muziekinstallatie gekocht als onderdeel van mijn “mid-lifecrisis” – voor de kenners: merk NAD met Monitor Audio mini-boxen).
Onze dames, die nog liggen te knorren (geen examens meer !), zullen straks wel weer de nodige commentaar hebben !

2. Vanmorgen ook voor de eerste keer in jaren naar de lokale markt geweest (buitentemperatuur om 07:45h : 2°C – witte Kerst ?). Best leuk en voor herhaling vatbaar …. .

3. Maar het belangrijkste feit is dat Dominique vandaag 17 jaar wordt. Het is een toffe meid waar echt niemand kwaad op kan worden. Ik zie haar vreselijk graag en ik hoop dat ze er vandaag een feest van maakt (vanmiddag met haar vrienden & vriendinnen naar de kerstmarkt – gluhwein & jeneverkes, …). .

Fysieke toestand: Who cares …

09:30 Gepost door Luc in Kanker | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Wens Dominique een hele gelukkige verjaardag van mij!

Gepost door: Elly | 19-12-06

Jaardag ! Kennen jullie het mooie lied van Will tura ,jij bent nu17 geworden ,ik wel hoor,juist toen werden mijn broer en ik 17 jaar, is heel heel lang geleden, toch ken ik het nog heel goed ,misschien is het nog steeds te vinden!

Gepost door: Ma Elly | 20-12-06

De commentaren zijn gesloten.