20-12-06

Het dekbed en de jacht op cadeautjes ...

Ons Dominique heeft gisteren haar verjaardag uitgebreid gevierd. Eén van de cadeautjes die ze heeft gekregen is op zijn minst intrigerend. Een dekbed van de Jan … Jan is één van Dom’s judomaatjes en een toffe gast. Volgens mij is hij heimelijk verliefd op haar maar het is me niet duidelijk of haar “euro” reeds gevallen is (“Wij zijn goede vrienden …”). Waarom een dekbed ? Officieel omdat ze tussen de explosies van energie steeds moe is en in “haar bedje” wil kruipen. Een dekbed is dus wel een functioneel cadeau maar de aandachtige lezer (met iets meer fantasie) vraagt zich af of …

Ook voor mij is het weer cadeautjes-jacht. Ik sta er eigenlijk goed voor dit jaar (zeeën van tijd) maar het moeilijkste moet ik nog kopen. Eéntje voor Karin.
We hebben reeds een plasmatelevisie gekocht voor in de slaapkamer (gezamenlijk cadeau) maar ik wil ook nog iets persoonlijk schenken. Ik ben “in dubio”.

Ik zou één van de ideetjes van “haar lijstje” kunnen pikken maar die zijn zo gewoontjes: parfum, kookboeken, handtas, … (allemaal zo onpersoonlijk en vergankelijk).
Ik zou ook een reis kunnen boeken naar de zon. Ik heb nog een “kant en klaar” reisje liggen naar de Amalfische Kust in Italië (Zuiden (Capri, etc.) – één van de mooiste kusten van Europa) maar ik vrees dat dit niet meer tot de “fysische” mogelijkheden behoort (laatste trip naar Lissabon in augustus hebben me ook "last minute" moeten cancellen). Ik mis het reizen en de zon.
Ik zou ook een mooi juweel kunnen kopen. Een herinnering … Maar ik besef ook dat we elkaar moeten laten gaan en dat zulk een juweel een soort van “ketting” wordt.

Ik weet het niet maar we hebben nog wat tijd. Ideetjes zijn altijd welkom !

Fysieke toestand: gisterenavond een dreun gekregen (batterij leeg) maar de nachtrust heeft me goed gedaan.

09:45 Gepost door Luc in Kanker | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

mijn tip?? Een video-boodschap van jezelf!!!!!

Gepost door: Talleke | 20-12-06

Wat denk je van een foto reportage met het ganse gezin ?
Jouw voorstel van een juweel vind ik ook prachtig. Of een wellness (verwen) weekend in een kuuroord voor jullie tweetjes aan de kust of in de ardennen?
Succes

Gepost door: katy | 20-12-06

Moeilijk hoor om een tip te geven. Ik vind het idee van Talleke eigenlijk schitterend en origineel. Wel emotioneel, maar een cadeau dat altijd gekoesterd zal worden.

Gepost door: Elly | 21-12-06

RuneScape Money Wat denk je van een foto reportage met het ganse gezin ?
Jouw voorstel van een juweel vind ik ook prachtig. Of een wellness (verwen) weekend in een kuuroord voor jullie tweetjes aan de kust of in de ardennen?
Succes

Gepost door: RuneScape Money | 31-07-09

De commentaren zijn gesloten.