22-12-06

Xmas is coming ...

Kerstmis begint met rasse schreden te naderen en het is echt hectisch hier. Ons eerste feestje hebben we al zaterdag (met de familie van Karin) en dat is ieder jaar een hoogtepunt. We hebben zelfs onze eigen website met praktische informatie en natuurlijk ook de verdeling van de cadeautjes. We beginnen om 11 h met een bosspel voor de kleintjes en ergens midden in het programma ben ik verantwoordelijk voor de “Kerst Quiz”. Ik heb even geteld en ik verwacht dat we op het “hoogtepunt” met 29 man zullen zijn. Vorig jaar was het bij ons thuis en we zijn nog altijd aan het bekomen …

Even wat bullets over de laatste dagen:

1. De bambino’s hun examens zijn achter de rug en beide hebben schitterende resultaten gehaald. Dat betekent hopelijk ook dat ze niet teveel getraumatiseerd zijn door de hele situatie. Tof !
2. Gisteren het huisje van Romi “plechtig” gaan installeren (zie “Cadeautje voor Romi) en iedereen (inclusief mijn petekindje) is superenthousiast. Het is ook wel mooi: een echt huisje (1m x 1m30 x 1m20), twee raampjes en een deurtje, de binnenkant is behangen, foto’s van mama & papa aan de muur, gordijntjes (bedankt mama !), een echt leien dak, binnenverlichting, …. Ik heb reeds de titel “peter van het jaar” ontvangen en daarvoor ben ik heel trots.
3. De laatste dagen rustig en gezellig gekletst met Karin over “van alles en nog wat” en dat doet goed. We hebben echt geen onderwerp uit de weg gegaan behalve misschien hoe ze haar toekomst ziet als ik er niet meer ben. Ik weet dat dat voor haar een serieuze bekommernis is maar ik weet niet of ik haar daar kan of mag met helpen. Ik beperk met tot de praktische (financiële) zaken maar het leven is natuurlijk nog wel wat meer.
4. We hadden enkele weken geleden een fotoreportage laten maken en we hebben net de resultaten ontvangen. Heel leuk maar ook heel confronterend. Niemand krijgt het echt over zijn lippen dat dit ook een deel zal zijn van “de erfenis”.
5. Vandaag moet ik nog gaan shoppen met Caroline: een jas en een broek … Shoppen met haar is steeds een stresstest maar ik kan er ook van genieten.Ik moet ook nog een cadeautje kopen voor Karin. Ik heb haar even gepolst (zonder de indruk te wekken dat ik nog een ideetje nodig had …) en blijkbaar wil ze “een dure, exclusieve handtas”. Niet echt mijn ding (om te kopen) maar we zullen nog eens ons best doen !
6. Caroline merkte eergisteren bezorgd op “dat ik nog eens vroeg moest gaan slapen”. Mijn batterijen zijn zeker niet meer DURACELL en ik hoop nog wat reserves te vinden voor de Kerst. Met wat temporiseren zal het wel lukken.

P.S.
- Iedereen loopt hier binnen en buiten en dat maakt het niet gemakkelijk om te “bloggen”. Niemand hier weet voorlopig over mijn “geheime dagboek” en ik zou het zo nog een tijdje willen houden.
- Vandaag bel ik Johan om te vragen hoe het is met zijn zoontje (zie “Johan”)
- Bedankt voor de leuke geschenktips voor Karin. De videoboodschap intrigeert mij maar ik vind het ook een beetje “spooky”.

REEDS EEN PRETTIG KERSTFEEST !

09:42 Gepost door Luc in Kanker | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Veel plezier met het shoppen met Caroline.
Wat een leuk kerstfeest hebben jullie zeg, zo met de hele familie, met een bosspel en al. Waaw.
Geniet van de kerstdagen!

Gepost door: Elly | 23-12-06

RuneScape Money Iedereen loopt hier binnen en buiten en dat maakt het niet gemakkelijk om te “bloggen”. Niemand hier weet voorlopig over mijn “geheime dagboek” en ik zou het zo nog een tijdje willen houden.
- Vandaag bel ik Johan om te vragen hoe het is met zijn zoontje (zie “Johan”)
- Bedankt voor de leuke geschenktips voor Karin. De videoboodschap intrigeert mij maar ik vind het ook een beetje “spooky”.

Gepost door: RuneScape Money | 31-07-09

De commentaren zijn gesloten.