02-01-07

2007

Al het beste voor 2007 ! Een goede gezondheid, alle dingen waar je van droomt, al het beste !

Het einde van het jaar hebben we eerder sober gevierd. Noch Karin, noch ikzelf zijn grote fans van het oudejaarsfeest. Meestal is het veel te gedwongen, pieken naar middernacht en dan volhouden tot een “aanvaardbaar” uur. We hadden dit jaar besloten het met ons viertjes te vieren. Geen grootse maaltijd maar een heleboel hapjes (veel te veel).
Dominique ging na twaalf uur nog naar een feestje maar ze had besloten de overgang met ons te vieren. Om één of andere reden, die mij nog altijd onduidelijk is, is onze jongste dochter Caroline die avond “toegeklapt”. Ze liep zonder aanleiding weg en ze was onaanspreekbaar. We hebben alles gedaan om haar er weer bij te betrekken. Nu eens lief en begrijpend, maar ook kwaad en ontgoocheld.
Wat was het ? Was het het feit dat haar zuster die avond nog uitging en zij moest thuisblijven, was het de overdaad aan kerst en andere feestjes, de verveling, de puberteit, was het mijn toestand, … ? We weten het nog altijd niet.
Karin in tranen en de avond stond op springen. We hebben haar dan maar laten doen en wij zijn “Trivial Pursuit” beginnen spelen. Na een tijdje werd het eigenlijk heel plezant, niettegenstaande het gedrag van Caroline bleef wegen op de avond. 12 uur ! In vergelijking met andere jaren was er eigenlijk weinig volk op straat. Dit had waarschijnlijk te maken met het slechte weer dus wij snel terug binnen (nadat we Dominique in een taxi hadden gedropt).
Om 01:30 zijn we gaan slapen. Niet echt onze gewoonte maar ik was er blij mee.

De volgende dag was Caroline nog steeds in dezelfde “mood”. Weer heb ik getracht te begrijpen wat het probleem was maar zonder succes. Misschien is ze gewoon koppig en wil ze niet toegeven dat ze zich ”misdragen” heeft.
De kerstboom heb ik vanmorgen afgebroken. Iedereen heeft terug nood aan wat routine. “Trop” is soms “Trop”.

Fysieke toestand: volgens de dokter is mijn bloeddruk wat hoog (positief zeker, want enkele maanden geleden had ik problemen met een te lage bloeddruk …)

15:18 Gepost door Luc in Kanker | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Happy 2007 rustige eindejaarsfeesten zijn ook best prettig vind ik.

Gepost door: christine | 03-01-07

Het allerbeste voor 2007

Gepost door: Katy | 03-01-07

De commentaren zijn gesloten.