06-01-07

Schotland ...

Mijn nieuw project is gisteren “in extremis” afgeblazen. Ik was reeds vroeg uit bed maar zag aan Karin haar houding dat er iets schortte. Contact opnemen met het OCMW voor het oplossen van haar moeders problemen kan enkel met het fiat van alle broers en zussen. Ik begrijp dat wel maar inlichtingen inwinnen kan nooit geen kwaad. Als gevolg wil ik er natuurlijk (mijn slecht karakter …) niets meer met te maken hebben. Kinderachtig eigenlijk.

’s Avonds hebben we lekker ge-cocooned (visschelpje & zalmhaasje met lekker Italiaans wijntje). Om één of andere reden heb ik het in mijn hoofd gestoken om nog eens op reis te vertrekken. Desnoods alleen (wat geen goed idee is en niet in goede aarde valt).
Er zijn twee mogelijke bestemmingen: het zuiden van Italie (Napels, Capri, Amalfische Kust, …) of Schotland. Eigenlijk wil ik naar Schotland. Ik bezocht reeds alle landen in Europa behalve dit laatste. OK, het is geen echt land maar het heeft toch iets mythisch, sprookjesachtig, ruw, desolaat, avontuurlijk, …
In betere tijden hadden we een reis uitgestippeld naar het hoge noorden maar die is nooit doorgegaan. Het kwam niet uit met de behandelingen of ik was te ziek. Ik weet het niet echt meer.
Karin wil wel mee maar heeft niet echt tijd voor de Paasvakantie. Ze heeft me voorgesteld om het idee eens aan te kaarten bij mijn schoonbroer Jeroen. Die heeft nu wat tijd en met hem heb ik twee jaar geleden een geslaagd reisje naar Rwanda gemaakt. Eigenlijk vind ik het na een nachtje slapen een maf idee. Maar maffe ideeën zijn ook ideeën … We zullen wel zien.

Fysieke toestand: moe

09:41 Gepost door Luc in Kanker | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

voorrecht Gewoon ff een reactie om je het allerbeste te wensen.
Net blogs ontdekt, en vind het een voorrecht om iemands gedachten en gevoelens te mogen lezen. Zeldzaam (zeker bij mannen :-)... Respect! en veel sympahtie.

Gepost door: irene | 06-01-07

Persoonlijk vind ik dat je niet mag twijfelen. Als je conditie het nog toelaat en je een leuke reispartner vindt doen hoor! Er is helemaal niks mafs aan; volgens mij zou ik hetzelfde doen.
Verder nog sterkte voor jullie allemaal met het verlies van je schoonvader.

Gepost door: Elly | 06-01-07

Dag Luc, Doen hoor ... die reis maken! Niet twijfelen... ik beaam hier wat Elly schrijft...
Meenemen wat je kan is het motto... ik wens je alle goeds toe en ik hoop echt dat je je plan om die reis te maken niet mag laten varen...
Groetjes

Gepost door: lucretia | 06-01-07

oeps... even verduidelijken: de laatste zin moet zijn --> Ik wens je alle goeds toe en ik hoop echt dat je je plan om die reis te maken niet LAAT varen...
Groetjes

Gepost door: lucretia | 06-01-07

Goede Middag, Ik begrijp K. ik zou ook het akkoord van iedereen willen alvorens te beginnen rond vragen, alhoewel met rondvragen en je informeren over de mogelijkheden kan je zeker niets misdoen.
Ik zie dat ik de 1000ste bezoeker ben.
Een afdrukje hierin kopieren lukte me niet.
Voor je reis, kan ik enkel zeggen als je het kan en je er zin in hebt doe het. Waarom niet ?
Groetjes
Gepost door: Katy | 07-01-07

De commentaren zijn gesloten.