17-01-07

Dag 2 - 3

Amai, het is hier druk. Takenlijst: 5 OK's, 2 begonnen (morgen Soepdag: tomaten met ballekes, vrijdag Autosalon met een collega, … Daarnaast heb ik gisteren nog wat nuttig werk geleverd voor mijn schoonmoeder. Ik had de indruk daar ze gelukkig was. Sterke vrouw eigenlijk.

Mijn "takenlijstje" was nog niet zo'n slecht idee. Alles klaar deze week ? Waarschijnlijk niet maar dat is niet echt een probleem. Mijn dochters zouden zeggen: "goe bezig, papaaa ...".

Ik heb deze week ook nog eens naar mijn zuster gebeld i.v.m. met wat medisch advies (zij is gynaecologe). Sinds de zomer ben ik opgescheept met een stoma en ik ben die zo "beu als kouwe pap". In December heb ik reeds nagevraagd of een reconstructie mogelijk was maar toen kreeg ik als antwoord (frons, frons, …): “daar kunnen we misschien volgend jaar eens over spreken”. Met alle complicaties van deze zomer is het misschien geen goed idee (medisch) maar ik zou me een heel pak beter voelen mentaal. Afwachten nu. Volgende week moet ze met “mijn” chirurg opereren en ze gaat het eens aankaarten. Cross my fingers …

Vandaag heb ik mijn bureau eens grondig opgeruimd en het was of heel mijn leven aan mij voorbijging. Grappig was ook dat ik een tiental minuten heb nagedacht wat ik ging doen met al die presentaties, enz. die ik door de jaren heen professioneel heb gemaakt. Ik had al eens zwaar geschift maar hier waren diegene waar ik trots op was. Bewaren voor het nageslacht ? Nee, vuilbak in.
Later heb ik heel de wagen volgeladen en alles naar het recyclagepark gebracht. De container was bijna vol en er stond behoorlijk wat wind. Binnen de vijf minuten lag heel het terrein vol met al “mijn wijsheid”. “Words, words, words in the wind …”.

Fysieke toestand: goed (en mentaal ook niet zo slecht)

18:17 Gepost door Luc in Kanker | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Fijn te lezen dat je het prima stelt.
Houden zo,
Groetjes

Gepost door: Katy | 17-01-07

De commentaren zijn gesloten.