29-01-07

Romantische flaters ...

Vrijdagavond is onze “ieder trekt zijn plan” –avond. Niemand heeft echt zin om “familiaal” te koken tot meerdere glorie van de pizza-boeren en de lokale horeca. Hop, met Karin naar de Marinade in de oude stadsgedeelte van Antwerpen. Lekker, leuk en gemoedelijk. Als hoofdgerecht hebben we beide Tilapia gegeten. Een heel lekker visje dat ik nog ken uit Afrika maar wat ik hier nog nooit op een menu heb zien staan. De wereld wordt klein.

We hebben die avond even onze agenda’s vergeleken en het wordt weer druk. 14 Februari … “Ja, wat is dat ? Valentijn natuurlijk !!! En dan mijn boertige opmerking: “Doen wij daar nog aan mee ?”
Op seksueel vlak stelt het de laatste tijd niet veel voor. Karin zegt dat we als “broer & zus” leven en dat ze “aseksueel” geworden is. Lief dat ze het zo stelt. Zo ligt de schuld bij haar en wordt het bijna een ziekte.

Soit, na mijn romantische “super-killer” uitspraak hebben we besloten voor Valentijn iets te gaan eten in een restaurantje dat ze reeds jaren op het oog heeft: de Villa Doria in Brasschaat. Naar het schijnt heel lekker en exclusief maar door zijn ligging aan een drukke baan werd het door mij omgedoopt tot “het baanrestaurant”. Meer om haar te plagen zijn we er nooit aanbeland. Vlug reserveren en misschien kan ik het zo nog goed maken (:-))

Fysieke toestand: goed – morgen naar de “chirurg” dus een beetje zenuwachtig

10:57 Gepost door Luc in Kanker | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

veel moed voor bij de chirurg, en wat valentijn betreft je vrouwtje eens goed verwennen hoor, groetjes

Gepost door: emily | 31-01-07

RuneScape Money Soit, na mijn romantische “super-killer” uitspraak hebben we besloten voor Valentijn iets te gaan eten in een restaurantje dat ze reeds jaren op het oog heeft: de Villa Doria in Brasschaat. Naar het schijnt heel lekker en exclusief maar door zijn ligging aan een drukke baan werd het door mij omgedoopt tot “het baanrestaurant”. Meer om haar te plagen zijn we er nooit aanbeland. Vlug reserveren en misschien kan ik het zo nog goed maken (:-))

Fysieke toestand: goed – morgen naar de “chirurg” dus een beetje zenuwachtig

Gepost door: RuneScape Money | 31-07-09

De commentaren zijn gesloten.