15-02-07

Wachten ...

Morgen een MRI onderzoek en onmiddelijk een evaluatie door de oncoloog. Een zusje in de medische wereld is toch wel een voordeel. Mijn enige doel vandaag is de dag doorspartelen.

Gisteren hebben we samen Valentijn doorgebracht en het hoofdonderwerp kan je natuurlijk raden. Het zijn natuurlijk allemaal variaties op een “oud” thema maar het is nodig. We (Karin) hebben het ook aan dekinderen gezegd: ze waren geschrokken maar papa zal het wel weer oplossen …

Karin: “Heb je geen schrik voor vrijdag ?” “Natuurlijk wel maar het zou onrealistisch zijn om positief nieuws te verwachten. Eerder gradaties van slecht nieuws.” Laten we hopen voor een “beetje” slecht nieuws.

Grappig was wel dat ze deze week (in tempo non suspecto) met een collega had gepraat die het toch wel eigenaardig vond dat ik het zolang trok. Was ik misschien genezen ? Misschien moest de wetenschap mijn lichaam eens onderzoeken en, wie weet, vinden ze één of ander super-middeltje dat de wereld ging redden.
Luc als BV in talkshows, VIP feestjes, Man van het Jaar, handtekeningen, Baron Luc, groupies, … Maar ik denk dat het naar de boem is nu.

Fysieke toestand: goed maar onzeker door die laatste aanval. Wat als het gebeurt wanneer ik helemaal ben ? Ik wil zeker niet “gecontroleerd” worden. Een beetje vrijheid a.u.b.

09:52 Gepost door Luc in Kanker | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ik gun je die vrijheid nog heel lang Luc. Ook voor mij is het afhankelijk worden van anderen één van de grootste angsten voor de toekomst... En morgen, awel, dan brand ik een kaarsje bij mijn boeddha; baat het niet dan schaadt het niet hé.

Gepost door: Elly | 15-02-07

moed ik wens je moed voor morgen, het lijkt me moeilijk om dit te ondergaan, je wil een gewoon leven, en dan ineens boem drukken ze je met de neus op de realiteit. Vooral die vrijheid missen en de afhankelijkheid die stilletjes je leven binnensluipt, het moet niet gemakkelijk zijn.
Het is niet fair dat een mens nog zo jong dit moet ondergaan, maar ik denk als ik dit allemaal lees dat je een vechter bent, en dat is positief.
Ik hoop dat ik nog lang je blogje mag lezen. moed
groetjes emily

Gepost door: emily | 15-02-07

Het moet een harde klop voor je geweest zijn.
Hou de moed erin.
Veel sterkte voor de testen morgen.
Ik ga alvast voor je duimen.
Groetjes

Gepost door: Katy | 15-02-07

De commentaren zijn gesloten.