26-02-07

Een nieuwe week ...

Dit is weer een tijdje geleden. Maak ik geen interessante dingen meer mee of ben ik gewoon "blog-moe" ? Waarschijnlijk is het een combinatie van beide ?

De laatste week heb ik vooral gewerkt in het appartement van mijn schoonmoeder: alles is geschilderd, overal ligt er nieuw laminaatparket, morgen komt de poetsvrouw en is alles kraaknet. Eigenlijk ben ik wel trots op het resultaat.

Het volgende probleem zijn nu haar inkomsten. Vorige vrijdag heeft ze de berekening van haar pensioen ontvangen en dat blijkt EUR 530,- per maand te zijn. Hoe kan je daar met leven ? Ze heeft ook nooit gespaard en tot nu toe hebben wij bijna alles betaald (met de andere kinderen). De solidariteit is groot maar dit gaat niet blijven duren.
Een ander probleem is dat we het "oude" huis na de verhuis dit week-end nog moeten leegmaken en opruimen. Iedereen is van mening dat ik reeds voldoende heb gedaan maar ik ben benieuwd wie dan de leiding gaat nemen. Ik heb me opzettelijk op de achtergrond gehouden bij de organisatie van de eigenlijke verhuis en ik vrees voor een zekere chaos. Het zal wel lukken maar het kan veel beter. Hier komt de "project manager" in mij boven. Normalerwijze zou ik onder zulke omstandigheden het democratische proces stoppen en als kapitein het stuur overnemen. In familiale omstandigheden is dit vragen voor problemen dus zullen we maar wat van de kant toekijken en me niet al te kritisch opstellen. Positief is dat we de laatste twee maanden enorm veel werk hebben verzet.

Vanavond ga ik iets eten en drinken met wat studiegenoten van het middelbaar onderwijs. Wij hadden eigenlijk een heel goede relatie maar het is ook al 25 jaar geleden. De meesten kennen mijn toestand niet dus ik ben benieuwd naar hun reactie. Waarschijnlijk zal ik het onderwerp niet uit de weg gaan maar waarschijnlijk zal ik het ook minimaliseren.

Fysieke toestand: vreselijk slecht geslapen en ik blijf maar hoesten. Vandaag eens een rustige dag inbouwen.

08:20 Gepost door Luc in Kanker | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

prettige week ! groetjes

Gepost door: christine | 26-02-07

hello Toch wat voorzichtig zijn hoor met zoveel werk te verzetten dat al je energie er niet aangaat, Ik heb ergens gelezen dat als je kanker hebt je niet oververmoeid mag geraken.
Als ik dat hier zo lees van al de werken ... dat zie ik echt de manager in jou boven komen, alles kriebelt om toch maar de leiding te nemen, dat beestje is moeilijk te onderdrukken.
Die hoest zou ik toch maar goed verzorgen hoor, wat rusten, en je goed warm houden.
En je gaat het bloggen toch niet opgeven, dan moeten we je missen zou niet leuk zijn; groetjes

Gepost door: emily | 26-02-07

Ik hoop dat je je aan de zijlijn kunt houden.
Voor een projectmanager zal dat al een hele taak zijn.
Verzorg je goed en neem de nodige rust.
Groetjes

Gepost door: Katy | 26-02-07

De commentaren zijn gesloten.